Tips voor een schone stretchtent

Tips voor een schone stretchtent

Een schone stretchtent is niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar verlengt ook de levensduur van je tent. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van je stretchtent zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. Hier zijn enkele tips om je stretchtent in topconditie te houden:

  1. Kies de juiste reinigingsmiddelen
  2. Regelmatig schoonmaken
  3. Droog je stretchtent volledig voor opslag
  4. Opslag op een koele en droge plek
  5. Profiteer van onze XXL wasmachine
Maak je stretchtent regelmatig schoon met de juiste middelen

Maak je stretchtent regelmatig schoon met de juiste middelen

Om te beginnen; maak je stretchtent regelmatig schoon, vooral na evenementen waarbij er veel stof of vuil is. Dit helpt om vlekken en vuilophoping te voorkomen. Vermijd bij het schoonmaken van het tentdoek de agressieve chemicaliën. Deze kunnen de tent beschadigen of het doek laten verkleuren. Door milde schoonmaakproducten te gebruiken, zorg je voor een schone stretchtent die er altijd als nieuw uitziet. Er bestaan zelfs specials schoonmaakmiddelen voor tentdoeken.

Je stretchtent droog en koel opslaan

Voordat je je stretchtent opbergt, zorg ervoor dat hij volledig droog is. Vocht kan leiden tot schimmelvorming en dat kan vervolgens leiden tot schade aan de tent. Een volledig droge en schone stretchtent voorkomt onaangename verrassingen wanneer je de volgende keer de tent wil opzetten. Zorg ervoor dat de opslagruimte vrij is van vocht en direct zonlicht. Dit helpt om de tent in optimale conditie te houden en zorgt ervoor dat je altijd een schone stretchtent hebt. Onze tenttas kan een goede uitkomst bieden, dit is geschikt voor tent tot 150 m2.

Profiteer van onze XXL wasmachine

Profiteer van onze XXL wasmachine

Heb je een grote stretchtent die een grondige reiniging nodig heeft? Onze XXL wasmachine is perfect voor het reinigen van stretchtenten tot 200 vierkante meter. Bovendien bieden we een handige haal- en brengservice aan. Zo zorg je ervoor dat je stretchtent niet alleen schoon is, maar ook fris ruikt en klaar is voor het volgende evenement.

Neem contact op!

Verhuur je stretchtenten weer als nieuw

Elk evenement verdient een onberispelijke setting en daarin speelt jouw stretchtent natuurlijk een cruciale rol. Na een seizoen van intensief gebruik is het essentieel om je tent in topconditie te brengen, zodat hij blijft schitteren bij elk nieuw evenement. Bij Eurostretch begrijpen we daarom het belang van een perfecte presentatie. Daarom bieden we je de tools en diensten aan om je stretchtent weer als nieuw te maken. Of je nu bijvoorbeeld kiest voor onze XXL wasmachine of advies nodig hebt over het juiste onderhoud, wij staan voor je klaar. Zorg daarnaast dat je altijd een onvergetelijke indruk achterlaat met een schone en frisse stretchtent. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je tent weer te laten stralen!