Over Ons

Over Ons

De perfecte tent van stretch maak je alleen als je de nodige passie hebt. Vanuit ons atelier werken we iedere dag met hart en ziel aan elk product, met alle savoir-faire die je daarbij verwacht. Van adviseurs tot productiemedewerkers: bij Eurostretchtents weet iedereen wat vakwerk betekent. We vullen elkaar perfect aan in onze competenties en vormen op die manier een ijzersterke schakel.

Over Ons

ONS TEAM

Dani

Montage

Jurian

Sales

Joris

Sales

Sigrid

Confectiemedewerker

Anneke

Productie en confectiemedewerker

Annelies

Confectiemedewerker

Remco

Mede-eigenaar

Roos

Confectiemedewerkster

Sonja

Confectiemedewerkster

Carolien

Confectiemedewerkster

Floris

Productie medewerker

Jos

Productie manager

Jos

Manager

WAT WIJ DOEN

Standaardafmetingen voor tenten

Misschien ben je al geholpen met een rekbare tent in een standaardafmeting? En heb je de tent vrijwel onmiddellijk nodig, liever vandaag dan morgen? Dan is een standaardtent altijd een geniaal idee. Standaardstretchtenten kunnen we altijd gemakkelijk (en dus snel) uit voorraad leveren.

Maatwerk in tenten

Heb je zelf een specifieke afmeting in gedachten? Laat het ons weten, dan realiseren we jouw droomtent in de maten en kleuren die je wenst.

Special requests

Af en toe is er wel eens ‘een specialleke’ zoals we dat in Vlaanderen noemen: een aanvraag die net iets meer vaardigheden of details vraagt. Ook zulke aanvragen pakken we met beide handen aan. Graag zelfs! Want hier houden we wel van een uitdaging.

Eigen productie

Bij Eurostretchtents ben je altijd zeker van een absolute kwaliteitsgarantie. Iedere tent die de deur uitgaat, wordt vervaardigd in ons eigen atelier.

Transport en opbouw

Onze vaklui stellen met plezier de tent voor jou op. Dankzij hun gedrevenheid, passie voor de job en expertise is de opbouw in een mum van tijd gebeurd. Ben je een handige doe-het-zelver? Dan mag je de tent uiteraard ook zelf opbouwen.

Advies op maat

Vind je niet meteen wat je zoekt in ons uitgebreid assortiment? Heb je specifieke vragen? Aarzel niet om je wensen met onze adviseurs te bespreken. Brainstormen is echt ons ding. We denken graag met je mee om samen tot de beste oplossing te komen.

Tijdlijn

 • 2007 - Once upon a time …

  Hoe is het Eurostrechtents-verhaal eigenlijk begonnen? Het verhaal van ons ambitieus bedrijf vindt zijn oorsprong in Afrika, in 2007. In het warme Namibië werd de eigenaar van Eurostretchtents gecharmeerd door een echte eyecatcher: een stretchtent. Doordat hij zelf altijd al gewerkt had in de branches van de tenten viel de tent hem meteen op. Alleen de details ... die konden beter. En zo is het succesverhaal van Eurostretchtents ontstaan.

 • 2008 - Verkopen van Afrikaanse tenten

  Hakuna matata! Onze eerste tenten hebben we in 2008 in Zuid-Afrika gekocht. Vervolgens hebben we ze in Nederland voor het eerst op de markt gebracht. Dat bleek een schot in de roos! Toch voldoen de Afrikaanse tenten niet helemaal aan de strenge eisen van Europa. Zo zijn ze niet meteen waterdicht. Hierdoor wordt de verkoop eventjes stilgelegd. Uiteindelijk starten we met de productie van een eigen tentdoek dat kwalitatief aan alle verwachtingen beantwoordt.

 • 2013 - Een eigen doek voor onze stretchtenten

  In 2013 schrijven we geschiedenis met ons eigen tentdoek dat aan de strenge Europese normen voldoet. Het is een brandveilig doek dat over de nodige certificaten beschikt. Hierdoor mogen al onze tenten over heel Europa worden verkocht.

 • 2015 - Een nieuw pad …

  Aanvankelijk werden de stretchtenten via een tentverhuurbedrijf verkocht. Dat wordt in 2015 anders. We slaan een nieuwe weg in en de twee activiteiten worden voortaan opgesplitst. Eurostretchtents blijft de handelsnaam en wordt geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Doordat we een nieuwe weg inslaan, dringt een verhuis zich op. Zo verhuizen we van een boerenschuur op het platteland naar een modern atelier.

 • 2016 - Een internationale weg

  Hier blijft het niet bij. In 2016 zoeken we de avonturen over de landsgrenzen heen. Zo leveren we stretchtenten aan Duitsland. We gaan zelfs nog een stapje verder. Want we werken met een vertegenwoordiger die actief is in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook dat blijkt een succesverhaal. In een mum van tijd verkopen we over heel Europa.

 • 2017 - Maatwerk wordt mogelijk

  Naast standaardafmetingen trekken we in 2017 resoluut de kaart van maatwerk. De meest gekke ideeën passeren de revue en dat maakt ons werk alleen nog maar interessanter. Klanten kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen, wensen en ideeën. Een boom dwars door de tent? Okay. Doen we!

 • 2018 - De Engelse markt

  In 2018 rekenen we op een vertegenwoordiger die Eurostretchtents op de kaart zet in Engeland. Ook dat blijkt een verstandige zet te zijn.

 • 2020 - Onder de Spaanse zon

  Waarom geen tenten verkopen in Spanje? Dankzij onze Spaanse vertegenwoordiger maken we vanaf 2020 ook Spaanse klanten gelukkig met onze tenten van stretch.

 • 2021 - The next step …

  Begin 2021 is het tijd voor een nieuwe stap. Zo wordt Eurostretchtents een zusterbedrijf van Donselaar Tenten, de specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Samen sterk is ons motto. We zijn er dan ook absoluut van overtuigd dat we er samen iets moois van kunnen maken.

Onze geweldige klanten waar we met veel plezier mee hebben mogen samenwerken!