Maak kennis met ons team

Met passie voor stretchtenten

Met passie voor stretchtenten

Dagelijks produceren wij prachtige stretchtenten in onze moderne werkplaats in Terborg. Onze adviseurs die een persoonlijk advies geven voor jouw tent, onze productiemedewerkers die de tenten lassen en alle afwerkingen verzorgen: iedereen is een belangrijke schakel in de productie.

Dit zijn onze mensen

Joris

Sales

Jurian

Sales

Jos

Productie manager

Dani

Montage

Annelies

Confectiemedewerker

Sigrid

Confectiemedewerker

Anneke

Productie en confectiemedewerker

Roos

Confectiemedewerkster

Sonja

Confectiemedewerkster

Jos

Manager

Tijdlijn

 • 2007 - Once upon a time …

  Hoe is het Eurostrechtents-verhaal eigenlijk begonnen? Het verhaal van ons ambitieus bedrijf vindt zijn oorsprong in Afrika, in 2007. In het warme Namibië werd de eigenaar van Eurostretchtents gecharmeerd door een echte eyecatcher: een stretchtent. Doordat hij zelf altijd al gewerkt had in de branches van de tenten viel de tent hem meteen op. Alleen de details ... die konden beter. En zo is het succesverhaal van Eurostretchtents ontstaan.

 • 2008 - Verkopen van Afrikaanse tenten

  Hakuna matata! Onze eerste tenten hebben we in 2008 in Zuid-Afrika gekocht. Vervolgens hebben we ze in Nederland voor het eerst op de markt gebracht. Dat bleek een schot in de roos! Toch voldoen de Afrikaanse tenten niet helemaal aan de strenge eisen van Europa. Zo zijn ze niet meteen waterdicht. Hierdoor wordt de verkoop eventjes stilgelegd. Uiteindelijk starten we met de productie van een eigen tentdoek dat kwalitatief aan alle verwachtingen beantwoordt.

 • 2013 - Een eigen doek voor onze stretchtenten

  In 2013 schrijven we geschiedenis met ons eigen tentdoek dat aan de strenge Europese normen voldoet. Het is een brandveilig doek dat over de nodige certificaten beschikt. Hierdoor mogen al onze tenten over heel Europa worden verkocht.

 • 2015 - Een nieuw pad …

  Aanvankelijk werden de stretchtenten via een tentverhuurbedrijf verkocht. Dat wordt in 2015 anders. We slaan een nieuwe weg in en de twee activiteiten worden voortaan opgesplitst. Eurostretchtents blijft de handelsnaam en wordt geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Doordat we een nieuwe weg inslaan, dringt een verhuis zich op. Zo verhuizen we van een boerenschuur op het platteland naar een modern atelier.

 • 2016 - Een internationale weg

  Hier blijft het niet bij. In 2016 zoeken we de avonturen over de landsgrenzen heen. Zo leveren we stretchtenten aan Duitsland. We gaan zelfs nog een stapje verder. Want we werken met een vertegenwoordiger die actief is in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook dat blijkt een succesverhaal. In een mum van tijd verkopen we over heel Europa.

 • 2017 - Maatwerk wordt mogelijk

  Naast standaardafmetingen trekken we in 2017 resoluut de kaart van maatwerk. De meest gekke ideeën passeren de revue en dat maakt ons werk alleen nog maar interessanter. Klanten kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen, wensen en ideeën. Een boom dwars door de tent? Okay. Doen we!

 • 2018 - De Engelse markt

  In 2018 rekenen we op een vertegenwoordiger die Eurostretchtents op de kaart zet in Engeland. Ook dat blijkt een verstandige zet te zijn.

 • 2020 - Onder de Spaanse zon

  Waarom geen tenten verkopen in Spanje? Dankzij onze Spaanse vertegenwoordiger maken we vanaf 2020 ook Spaanse klanten gelukkig met onze tenten van stretch.

 • 2021 - The next step …

  Begin 2021 is het tijd voor een nieuwe stap. Zo wordt Eurostretchtents een zusterbedrijf van Donselaar Tenten, de specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Samen sterk is ons motto. We zijn er dan ook absoluut van overtuigd dat we er samen iets moois van kunnen maken.

Onze geweldige klanten waar we met veel plezier mee hebben mogen samenwerken!