Verhuur van tenten: verras je klanten met je aanbod

Kwalitatief hoogstaande stretchtenten voor verhuur

Kwalitatief hoogstaande stretchtenten voor verhuur

De stretchtent wint steeds meer aan populariteit. Heel wat mensen kiezen bewust voor een tent voor hun bruiloft, event, fuif of festival. Uiteraard wil je dan als tentverhuurder een sfeervolle overkapping aanleveren die genoeg ambiance verzekert.

  • We leveren onmiddellijk uit voorraad
  • Populaire overkapping op events, fuiven en festivals
  • Ook alle accessoires, zoals haringen, worden voorzien
Meer over de productie Inspireer mij

Al meer dan 60 tentverhuurders gingen je voor

Steeds grotere vraag naar onze tenten.
Bij Donselaar Tenten zien we de aanvraag van stretchtenten met de dag groeien. We zijn blij dat we tegenwoordig een aantal op voorraad hebben liggen. Zo kunnen we de klant snel van een stretchtent voorzien in alle kleuren.
Daan Lancee
Perfecte overkapping voor de bruiloften
Voor mijn bedrijf de Hof in Renswoude zochten we een unieke overkapping. Niet alleen kunnen onder onze stretchtenten bruiloften gehouden worden maar worden ze ook gebruikt als horeca terras. Super!
Jan-Egbert Bos - Restaurant de Hof
De tent is flexibel, net zoals Eurostretch zelf.
Wij van Himmeltak maken sinds 2018 gebruik van eurostretch. De flexibiliteit van zowel de tent als eurostretch zelf stemt ons zeer tevreden. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst samen!
Tommy & Jeske Groffen, Himmeltak Exclusive Tent Rental

Waarom een stretchtent van Eurostretch

Snel schakelen en levering op korte termijn

Doordat de tenten inhouse gefabriceerd worden, kunnen we snel uit voorraad leveren.

De juiste ambiance op jouw evenement

Door de flexibiliteit van onze tenten en service, vinden we voor elke klant de juiste oplossing.

Een tent voor elke locatie

Je kan bij ons terecht voor standaardtenten, maar evengoed voor speciale vormen en maatwerk.

Vraag een offerte aan Webshop

Nieuwe zijwanden

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de doorontwikkeling van onze zijwanden. Dankzij deze wanden kunnen evenementen het gehele jaar door gewoon door gaan. Ook rits je ze gemakkelijk los voor een open ervaring.

  • Stabieler door zijpalen ene liggers
  • Unieke strakke zijwand
  • Het hele jaar door te gebruiken
Lees meer over de zijwanden
Nieuwe zijwanden

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heeft u de keuze om uw stretchtent zelf op te bouwen of dit door onze opbouwteams te laten doen. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Het is geen hogere wiskunde, u moet alleen de juiste volgorde kennen!

Onze stretchtenten zijn gemaakt van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige eyecatcher, mits de materialen goed worden behandeld. U kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

De stretchtenten zijn gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Een slimme investering

Sta je op het punt om een stretchtent voor tentverhuur aan te schaffen? Maar twijfel je toch nog? Dan helpen we je graag om de knoop door te hakken. Stretchtenten zijn tegenwoordig hip en trendy en worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Doordat ze voor diverse gelegenheden gebruikt kunnen worden, kan je je tent quasi het hele jaar door verhuren. Verhuur van tenten is een investering die zichzelf ongetwijfeld terugbetaalt.

Een vrijblijvende offerte op 1-2-3
Een slimme investering
Welke tent verhuren?

Welke tent verhuren?

Als verhuurder wil je beantwoorden aan de verwachtingen van je doelgroep. Daarom is er voor elk wat wils. Zandkleurige stretchtenten zijn heel populair en erg geliefd bij een grote doelgroep. Maar daarnaast zijn er ook tenten in fleurige prints die als echte eyecatcher kunnen fungeren. Hiermee onderscheid je je van de concurrent. Meer advies nodig over je aanbod? Contacteer onze experts.

Contacteer onze experts