Blogs

4 Tips zodat jouw stretchtent jarenlang meegaat

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in een stretchtent of meerdere stretchtenten, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Of je de stretchtent nu inzet voor verhuur of eigen gebruik, na een tijdje zal de stretchtent toe zijn aan onderhoud. Met de juiste zorg en onderhoud kan je stretchtent namelijk jarenlang meegaan,…

Lees meer

Met Eurostretch creëert u een bijzondere stretchtent

Het kiezen van stretchtenten is in trek voor zowel persoonlijke als professionele gelegenheden. Ze combineren flexibiliteit met stijl. Eurostretch biedt de kans om uw tent te personaliseren en een onderscheidend karakter te geven. Ontdek in dit stuk de mogelijkheden om een bijzondere stretchtent samen te stellen.

Lees meer
Eurostretchtents Flextent

Tips voor een schone stretchtent

Een schone stretchtent is niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar verlengt ook de levensduur van je tent. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van je stretchtent zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. Hier zijn enkele tips om je stretchtent in topconditie te houden:

Lees meer

Van festivaltent tot uniek product

EUROSTRETCH X UNBEGUN Bij UNBEGUN geven ze de sterkste restmaterialen een tweede leven. Zo upcyclen ze markt-, transport- en afdekzeilen en nu ook stretchtenten tot een uniek producten. Wij als EUROSTRETCH zijn een samenwerking aangegaan met UNBEGUN om ons restafval en gebruikte doeken te verwerken tot laptopsleeves, tabletcases en schoudertassen.

Lees meer

Dit is waarom een stretchtent onmisbaar is bij jouw restaurant

Als horeca eigenaar weet je hoe belangrijk het is om je gasten een comfortabele en sfeervolle ervaring te bieden. Je wilt dat ze zich welkom en thuis voelen in jouw restaurant en dat ze genieten van het eten, de drankjes en de service. Maar wat als het weer niet meewerkt? Wat als het te koud,…

Lees meer