Kies voor een unieke stretchtent
met zijwanden en/of vaste palen

Jouw stretchtent kan voortaan het hele jaar blijven staan

Jouw stretchtent kan voortaan het hele jaar blijven staan

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de doorontwikkeling van onze zijwanden. Naast zijwanden zijn ook vaste palen een strakke toevoeging aan jouw stretchtent. Lees meer over de mogelijkheden.

  • Hele jaar te gebruiken
  • Stabieler door zijpalen en liggers
  • Stabieler door zijpalen en liggers
Geef mij advies

Wat zijn vaste palen bij een stretchtent?

Naast onze traditionele palen heb je de mogelijkheid om voor een vaste palen constructie te kiezen. De onbewerkte kastanje houten palen (met een diameter van 14/16 cm) zijn sterk genoeg om te functioneren als enig ankerpunt. Deze palen zijn zo sterk dat er geen haringen en afspanning in het loop gebied nodig is. Deze palen worden vaak gebruikt in de horeca (zie bovenstaande foto). De stretchtenten zijn makkelijk af te breken dankzij het kliksysteem met karabijnhaken en ogen in de palen. De plaatsing daarentegen kost wel meer tijd en moeite. Dit zorgt ervoor dat de eventuele montage hoger is dan bij de standaard palen.

Strakke afwerking van jouw stretchtent

Strakke afwerking van jouw stretchtent

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de doorontwikkeling van onze zijwanden. Deze wanden bieden in zowel de zomer als winter de ideale oplossing.

We weten allemaal dat er in Nederland wel eens een druppel regen valt, ook in de zomer. Wil je altijd verzekerd zijn van een succesvol evenement, dan kies je voor extra zijwanden bij jouw stretchtent. Deze wanden zijn te bezichtigen in onze showroom, of vraag meer informatie aan bij onze sales afdeling.

Vraag een offerte aan Showroom bezoeken

Waarom kies je voor zijwanden

Ook in de winter plezier van je tent

Volledig op maat gemaakt

Stabieler door zijpalen en liggers

Zowel open als dicht een aantrekkelijke tent

Perfecte overkapping voor het terras.
Voor mijn bedrijf de Hof in Renswoude zochten we een unieke overkapping. Niet alleen kunnen onder onze overkappingen bruiloften gehouden worden maar worden ze ook gebruikt als horeca terras. Super!
Jan-Egbert Bos, De Hof Renswoude
Wat een geluk bij een ongeluk!
Door de gevolgen van en regels rondom Corona waren wij min of meer genoodzaakt een stretchtent te kopen, maar wat is dat een geluk bij een ongeluk gebleken! Van maart tot en oktober kunnen we nu onder de tent, heerlijk buiten zitten op ons terras. Top!
Nico Klaver, Kalkoentje Rhenen
De tent is flexibel, net zoals Eurostretch zelf.
Wij van Himmeltak maken sinds 2018 gebruik van eurostretch. De flexibiliteit van zowel de tent als eurostretch zelf stemt ons zeer tevreden. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst samen!
Tommy & Jeske Groffen Himmeltak Exclusive Tent Rental

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heeft u de keuze om uw stretchtent zelf op te bouwen of dit door onze opbouwteams te laten doen. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Het is geen hogere wiskunde, u moet alleen de juiste volgorde kennen!

Onze stretchtenten zijn gemaakt van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige eyecatcher, mits de materialen goed worden behandeld. U kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

De stretchtenten zijn gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.