Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voordat je overgaat tot de aankoop van tenten in stretch heb je ongetwijfeld heel wat vragen. Als producent en leverancier van stretchtenten begrijpen we dat maar al te goed. Toch kan je al heel wat antwoorden terugvinden op deze pagina. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vragen. Merk je dat jouw vraag er toch niet tussen staat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons gemotiveerd team helpt je met alle plezier verder.

Van welk materiaal zijn de stretchtenten gemaakt?

Elke tent is gefabriceerd met PVC gecoat doek. Dat is een bewuste keuze omwille van de kwaliteit. Zo’n doek heeft een gewicht van 740 gram/m2.

Waarom lassen jullie de naden hoogfrequent?

Bij de levering van onze stretchtenten willen we zeker zijn dat onze producten 100% waterdicht zijn. Niemand zit te wachten op een tent waar het water doorloopt. En met ons Belgisch weertje weet je nooit. Op basis van de zogenaamde soft wedge-technologie lassen we de tenten hoogfrequent. Hierdoor straalt de tent absolute topklasse uit. Eigenlijk zijn de naden sterker dan het doek zelf.

Welke formaten kan ik kiezen bij jullie?

Eigenlijk vind je bij Eurostretchtents alle mogelijke formaten terug. Ben je op zoek naar een stretchtent van 20 meter op 20 (400 m2 dus)? Jawel, zelfs dàt is mogelijk. Wist je trouwens dat je onze rekbare tenten ook gewoon aan elkaar kunt koppelen? Hierdoor wordt het mogelijk om nog grotere oppervlakten te overdekken. De tenten worden met elkaar verbonden aan de hand van speciale connectoren.

Kan ik mijn tent laten bedrukken?

Absoluut! Of je nu je tent helemaal wilt laten bedrukken of slechts een deeltje: het kan allemaal. Je levert ons gewoon jouw favoriete afbeelding of bedrijfslogo aan en wij doen de rest. Vervolgens wordt je tent bedrukt in full colour. Sowieso blijft je tent waterbestendig en flexibel. Reken wel op een kleine meerprijs bij zo’n bedrukking.

Voor welke toepassingen wordt zo’n stretchtent gebruikt?

Eigenlijk zijn de toepassingen heel uiteenlopend. Zo zijn er heel wat bedrijven gespecialiseerd in tentverhuur die op onze diensten rekenen. Maar ook uitbaters van horecazaken of cafés rekenen op onze kwaliteit om hun terras te overdekken. Uiteraard produceren we ook stretchtenten op maat. Heb je een fenomenale beurs gepland? Of zoek je een semipermanent paviljoen als eyecatcher om de gasten op een stijlvolle manier te ontvangen? Dan horen we graag wat we voor jou kunnen doen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kan ik mijn stretchtent afsluiten?

Al onze stretchtenten zijn uiterst gebruiksvriendelijk en flexibel. In principe blijven de zijkanten open. Maar je kan wel één zijde naar beneden plaatsen bijvoorbeeld. Hou er wel rekening mee dat de oppervlakte van de tent dan iets kleiner wordt (ongeveer 2,5 meter minder).

Kan ik een vloer plaatsen in mijn tent voor extra comfort?

Zeker en vast. Voor een comfortabele vloer kan je eveneens bij Eurostretchtents terecht. Zo leveren we diverse plankenvloeren uit voorraad. Ook andere vloeren zijn verkrijgbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kan mijn stretchtent op eender welke vloer opgezet worden?

Onze stretchtenten kunnen zowel op de grond als op een stenen ondergrond worden opgezet. Montage zou geen enkel probleem mogen zijn.

Mag ik mijn tent zelf opzetten?

Zodra je een stretchtent hebt gekocht, kan je hem ofwel laten plaatsen door onze ervaren monteurs ofwel zelf opzetten. Hiervoor krijg je een duidelijke handleiding mee.

Heb ik garantie op mijn stretchtent? Zo ja, welke?

Bij de aankoop van een stretchtent heb je sowieso recht op 1 jaar garantie. Op de lasnaden heb je zelfs 2 jaar garantie.

Hoe kan ik de levensduur van mijn tent verlengen?

Uiteraard wil je zo lang mogelijk van je rekbare tent genieten. Daarom leveren we altijd stretchtenten van hoogkwalitatieve materialen waar je nog jaren geniet van zult hebben. Wil je het maximum uit de levensduur van je stretchtent halen? Dan doe je er goed aan om hem jaarlijks eens te laten wassen. Ook daar kunnen we je meer over vertellen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Wanneer heb ik precies een tentboek of bouwboek nodig?

We merken dat onze klanten niet alleen naar certificaten rond brandveiligheid vragen, maar ook steeds meer tentboeken verwachten. Zeker overheden of organisatoren van grootse evenementen rekenen op zo’n tent- of bouwboek om zeker te zijn van een veilige, betrouwbare werkwijze. We kunnen zo’n tentboek gemakkelijk leveren. Reken wel op een kleine meerprijs.