Stretchtent als terrasoverkapping

Stretchtent als terrasoverkapping; een slimme investering

Stretchtent als terrasoverkapping; een slimme investering

Bij Eurostretchtents begrijpen we dat het terras een essentieel onderdeel is van een horeca-onderneming. Het is meer dan alleen een plek waar gasten kunnen zitten; het is een verlengstuk van je bedrijf en de sfeer die je wilt uitstralen.

Eurostretch biedt stretchtenten die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, zodat jouw gasten altijd in stijl kunnen genieten. Kies een van onze standaard maten of ga voor een special shape die naadloos aansluit bij jouw pand en locatie.

Een selectie van onze terrasoverkappingen

6 x 20 meter

Vanaf € 5.400,- (ex. btw)

Bekijk deze stretchtent 

10 x 20 meter

Vanaf € 9.450,- (ex. btw)

Bekijk deze stretchtent

15 x 20 meter

Vanaf € 13.500,- (ex. btw)

Bekijk deze stretchtent

Verleng je terrasseizoen met zijwanden

Met onze unieke zijwanden is het gemakkelijk om je terrasseizoen te verlengen of eerder te laten beginnen. Door de stretchtent dicht te maken en terras heaters te plaatsen maak je het, ook wanneer het regent, waait of sneeuwt, knus en sfeervol voor jouw klanten. Door te kiezen voor ramen in de zijwand behoud je het open gevoel van de stretchtent.

Verleng je terrasseizoen met zijwanden

Binnen 48 uur een offerte in je mail

Wacht niet langer en transformeer jouw terras in een uitnodigende en sfeervolle ruimte die je gasten zullen waarderen. Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan en laat ons samen de perfecte oplossing creëren die past bij jouw horecazaak.

Een stretchtent op jouw terras is…

Veelzijdig inzetbaar

Of het nu gaat om een zonnige zomeravond of een kille herfstdag, onze stretchtenten bieden bescherming en comfort onder alle weersomstandigheden.

Sfeer verhogend

Verhoog de ambiance van jouw terras met onze elegant ontworpen stretchtenten die in verschillende kleuren, maten en vormen beschikbaar zijn.

Gemakkelijk op- en afbouwen

Wil je de stretchtent op een andere plek hebben of afbouwen omdat het lekker weer wordt? Geen probleem de stretchtent is binnen een 1 uur afgebouwd en met 2 uur weer opgebouwd.

Waarom kiezen voor Eurostretch?

Waarom kiezen voor Eurostretch?

  • Europese productie – We produceren onze stretchtent in Nederland. Zowel ons kantoor als productiehal zitten op dezelfde locatie. Hierdoor zijn de lijntjes kort, kunnen we de kwaliteit bewaken en hoef je niet maanden te wachten op je tent. Onze gemiddelde levertijd is twee weken, afhankelijk van drukte.

 

  • Persoonlijk advies – Onze accountmanagers adviseren en ondersteunen bij iedere stap in het proces. Je hebt een vast aanspreekpunt die je op de hoogte houdt van het proces.

 

  • Duurzame investering – Een stretchtent is een duurzame investering. Onze tenten hebben een levensduur van 7 tot 10 jaar. Daarnaast wordt ons restafval gebruikt door UNBEGUN, die er laptopsleeves, tabletcases en schoudertassen van maakt.

In 2024 hebben we al meer dan

stretchtenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

Uitgeleverd aan

landen wereldwijd

Zo kan jouw terrasoverkapping eruit zien

stretchtenten-tentverhuurders

'T Kalkoentje - Rhenen (NL)

Hof Sypesteyn - Loosdrecht (NL)

Beachclub UM - Mallorca (ES)

Veelgestelde vragen

Zeker! Het doek kan volledig of in delen bedrukt worden, bijvoorbeeld met een aangeleverde afbeelding of een bedrijfslogo. De bedrukking is full colour, watervast en bestand tegen rek. Bedrukken gebeurt tegen meerprijs.

Een stretchtent kan zowel direct op de grond als op stenen worden geplaatst. Bij een verharde ondergrond heeft u echter wel belastblokken van 1080 kg nodig. Soms zijn er ook andere mogelijkheden, hiervoor vragen we altijd een foto van de locatie.

Na aankoop heeft u de keuze om uw stretchtent zelf op te bouwen of dit door onze opbouwteams te laten doen. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Het is geen hogere wiskunde, u moet alleen de juiste volgorde kennen!

Zet jouw stretchtent als terrasoverkapping op in 6 stappen