Unieke en sfeervolle stretchtent voor in jouw tuin

Een unieke eyecatcher voor jouw tuin

Een unieke eyecatcher voor jouw tuin

Ben je op zoek naar een originele tuinoverkapping? Of wil je een perfecte tent huren als particulier? Dan is een stretchtent altijd een strak plan. Bovendien zijn er heel wat opties en personalisaties mogelijk.

  • Een tent op maat van jouw tuin
  • Persoonlijk advies en begeleiding
  • Talrijke mogelijkheden qua kleur
Meer over de productie
Een meerwaarde voor je tuin
We zochten naar een toffe tent die we in onze tuin konden zetten. We vonden wel tenten, maar die waren nooit origineel genoeg. Totdat we de stretchtenten van Eurostretch vonden. Het professionele advies overtuigde ons helemaal! Vandaag zijn we nog altijd tevreden over onze tuinoverkapping.
Iris, Ouderkerk aan den IJssel
Professioneel advies rond onze terrasoverkapping
Joris kwam even langs om de diverse mogelijkheden te bespreken. Dat deed ons veel plezier. Samen zochten we naar de meest geschikte maat. Erna kozen we de kleur. Nu hebben we een tent die volledig beantwoordt aan onze verwachtingen. Dikke merci, Joris!
Ria, Wijk bij Duurstede
Levering binnen de 2 weken
Eurostretch beloofde een snelle levering. Maar zo snel? Neen, dat hadden wij niet verwacht. Tenslotte hadden we een speciale afmeting nodig voor ons dakterras. Die was niet vanzelfsprekend. Kortom, topservice!
Jeroen, Arnhem

Waarom een stretchtent van Eurostretch?

Snel in huis!

Doordat de tenten in Nederland geproduceerd worden, kunnen de overkappingen snel geleverd worden.

Unieke afwerking

Door de flexibiliteit van deze tenten, kunnen ze altijd voldoen aan de wensen van de klant.

Geschikt voor iedere locatie

We maken standaardtenten, maar kunnen ook maatwerk en speciale vormen produceren. Voor ieder wat wils.

Onze stretchtenten
Perfect voor iedere locatie

Perfect voor iedere locatie

Je kan bij ons terecht voor standaardafmetingen, maar ook speciale vormen en maatwerk zijn mogelijk. Zo hebben we voor iedereen de gepaste tent.

  • Speciaal maatwerk gericht op tuinen
  • Persoonlijk advies gericht op jullie situatie
  • Verschillende kleurmogelijkeden

 

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Na aankoop heeft u de keuze om uw stretchtent zelf op te bouwen of dit door onze opbouwteams te laten doen. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Het is geen hogere wiskunde, u moet alleen de juiste volgorde kennen!

De stretchtenten zijn gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Geef je tuin extra cachet met een stretchtent

Verras je gasten met een toffe loungeruimte in een stretchtent … in je tuin. Ze zullen de originaliteit ongetwijfeld waarderen! Wil je familie en vrienden imponeren met een unieke vorm? Dan helpen we je graag verder. Kies gerust uit ons uitgebreid aanbod. Er zijn verschillende afmetingen en vormen mogelijk. Op die manier haal je het maximum uit de beschikbare ruimte in je tuin. Het esthetische aspect is mooi meegenomen. Maar de veiligheid speelt natuurlijk ook een cruciale rol als je een uniek event in je tuin wilt organiseren. Ook daarin kan je gerust zijn. We leveren alleen tenten van topkwaliteit. Ze beantwoorden allemaal aan de strenge richtlijnen. Ook de productie hebben we zelf in handen. Op die manier kunnen we een absolute kwaliteit garanderen.

Bekijk de stretchtenten
Geef je tuin extra cachet met een stretchtent
Bouw je stretchtent in 1-2-3 op

Bouw je stretchtent in 1-2-3 op

Zodra je je favoriete tent hebt gekozen, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk opbouwen. Een beetje doe-het-zelver klaart de klus beslist in een mum van tijd, dankzij onze gebruiksvriendelijke handleiding. Raak je er toch niet helemaal uit? Of heb je nog vragen? Geen enkel probleem. Ons enthousiast opbouwteam helpt je met alle plezier verder. Vraag gerust jouw offerte op maat aan en contacteer ons om alle opties te bekijken.

Vraag offerte aan