Een stretchtent op maat kopen

In 2023 hebben wij

tenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

Onze tenten werden in

verschillende landen opgezet

Veelgestelde vragen

De stretchtenten zijn gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Onze stretchtenten lenen zich voor veel verschillende toepassingen. Tentverhuurbedrijven zetten onze tenten in als onderdeel van hun leveringsprogramma. Restaurant- en caféhouders gebruiken onze tenten om hun terrassen te overkappen. Daarnaast produceren we bijzondere tenten en overkappingen op maat (bijvoorbeeld voor outdoor beurzen of semipermanente paviljoens) en ontwikkelen we in eigen beheer concepten voor specifieke markten. Heb je een bepaalde toepassing voor ogen, neem contact met ons op. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Na aankoop heeft u de keuze om uw stretchtent zelf op te bouwen of dit door onze opbouwteams te laten doen. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Het is geen hogere wiskunde, u moet alleen de juiste volgorde kennen!

Steeds meer overheden en festivalorganisatoren vragen om brandwerendheidscertificaten, maar ook om complete tentboeken. De statische berekeningen en praktische instructies in zo'n tentboek bieden u de zekerheid van een veilige, betrouwbare bouw- en werkmethode. Het tentboek is tegen een meerprijs verkrijgbaar voor onze klanten.