Stijlvolle nieuwkomer; de bruine stretchtent

Bestel nu onze nieuwe bruine stretchtent(en) vanaf 500 m²

Bestel nu onze nieuwe bruine stretchtent(en) vanaf 500 m²

Bent u op zoek naar een unieke stretchtent in jouw verhuurassortiment? Eurostretch introduceert de bruine strechtent! Deze kleur is nergens anders verkrijgbaar en geeft jouw assortiment net dat beetje extra.

De keuze voor een bruine tent brengt tal van voordelen met zich mee. De neutrale kleur past perfect bij elk decor en elke omgeving, van rustieke buitenlocaties tot chique stadsevenementen.

Waarom een bruine stretchtent kopen bij Eurostretch?

Unieke kleur

Bruin is een tijdloze en veelzijdige kleur die een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt. Het past perfect bij een breed scala aan evenementen, van intieme bruiloften tot grootschalige bedrijfsevenementen.

Kwaliteit voorop

Onze stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief tentdoek dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dit garandeert een lange levensduur en een uitstekende bescherming voor jouw klanten.

Eigen productie

Onze stretchtenten worden geproduceerd in onze werkplaats in Terborg, Nederland. Hierdoor kunnen we in iedere stap van het proces de kwaliteit waarborgen.

Kies jij ook voor een bruine stretchtent?

Kies jij ook voor een bruine stretchtent?

Onze bruine stretchtent combineert een chique uitstraling met functionaliteit. De tenten zijn gemakkelijk zelf op te zetten en af te breken, wat ze ideaal maakt voor snelle wisseling tussen evenementen. Bovendien zijn ze ontworpen om flexibiliteit en veiligheid te bieden, ongeacht de weersomstandigheden.

  • Materiaal: Hoogwaardig, waterdicht tentdoek
  • Kleuropties: Chocolade bruin
  • Duurzaamheid: Bestand tegen UV-straling en schimmel

Populaire maten

15×20 meter - 300 m²

Onder deze stretchtent kunnen ongeveer 300 mensen staan of 200 mensen zitten in diner opstelling.

10×20 meter - 200 m²

Onder deze stretchtent kunnen ongeveer 200 mensen staan en 134 mensen zitten in diner opstelling.

10×15 meter - 150 m²

Onder deze stretchtent kunnen ongeveer 150 mensen staan en 100 mensen zitten in diner opstelling.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vraag nu een offerte aan voor een bruine stretchtent! Vul onderstaand formulier in, dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op. Let op; de minimale afname van deze kleur is 500 m2. Dit is bijvoorbeeld een stretchtent van 15x20 meter en een stretchtent van 10x20 meter.

"*" indicates required fields

Veelgestelde vragen

De stretchtenten zijn gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heeft u de keuze om uw stretchtent zelf op te bouwen of dit door onze opbouwteams te laten doen. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Het is geen hogere wiskunde, u moet alleen de juiste volgorde kennen!