Stretchtent

Een stretchtent kopen? Hier heb jij de touwtjes in handen!

Een stretchtent kopen is altijd plezant. Maar het wordt nog leuker als je een tent kan kiezen die volledig beantwoordt aan jouw verwachtingen. Welke kleur je ook wenst, we kunnen jouw stretchtent leveren in de tinten die je wenst. Wist je dat je zelfs een tent kan laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf? Ook qua afmetingen zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Een tent met een oppervlakte van 20 meter op 20 nodig? Komt in orde! Bovendien zijn onze tenten zodanig gebruiksvriendelijk, dat je ze op een eenvoudige manier kan aan- en afkoppelen.

Bij de productie van onze stretchtenten maken we bewust gebruik van een PVC gecoat doek. Deze stof heeft een hoge kwaliteit en is bovendien brandveilig. De naden van de tent worden niet gestikt, maar hoogfrequent gelast. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ze extra stevig zijn. Sterker nog: de naden overtreffen het doek als het op stevigheid aankomt.

Vraag een offerte aan
Of, neem contact op

Tenten van stretch passen altijd

Dankzij de uitgebreide keuze aan mogelijkheden vind je bij Eurostretch altijd een tent die past:

✔︎ Kies voor een tent met standaardafmetingen:
Bestel jouw favoriete stretchtent in onze webshop. Zodra je een afmeting, kleur en model kiest die wij op voorraad hebben, wordt jouw tent snel bij jou thuis geleverd.
✔︎ Bestel een tent op maat via onze webshop:
Laat ons weten welke afmetingen je nodig hebt en welke kleur je zoekt. Zodra we alle info hebben ontvangen, bouwen wij jouw stretchtent op maat. We leveren snel.
✔︎ Special requests:
Mag het een ‘specialleke’ zijn? Maak een statement met jouw unieke tent. Wij fabriceren de specifieke vorm, kleur of afmeting die jij in gedachten hebt.

KIES ALTIJD VOOR TOPKWALITEIT
TENTDOEK

Een rekbare tent geeft altijd stof tot nadenken
Wie een tent wil opzetten, denkt meteen ook aan de veiligheid. Dat is logisch, want veiligheid primeert. Daarom maken wij enkel gebruik van de beste materialen. Veilig werken is voor ons een prioriteit. Vandaar ook dat onze monteurs VCA-gecertificeerd zijn. Bovendien voldoen al onze tenten aan de Europese normen rond brand en veiligheid. Zo zijn al onze tenten gefabriceerd volgens de zogenaamde DIN-norm 4102B1.

Heb je een belangrijk evenement gepland? En wil je graag beschikken over een tentboek? Voor standaardtenten kunnen wij altijd een tentboek conform NEN 8020-41 leveren.

Waarom een stretchtent bestellen bij Eurostretchtents?

We fabriceren de tenten in ons eigen atelier.

Je krijgt een jaar lang garantie op onze stretchtenten.

Laat je verrassen door de uitgebreide keuze aan maten, kleuren en soorten.

Onze tenten zijn brandveilig en beschikken over de nodige certificaten.

Over de opbouw hoef je je geen zorgen te maken: die doet ons team wel!

Hebben we je interesse gewekt? Vraag een offerte aan!

Aanvraag offerte

Onze geweldige klanten waar we met veel plezier mee hebben mogen samenwerken!

Abonneer op onze nieuwsbrief